Politica de livrare

Bunurile comercializate prin intermediul acestui website reprezintă accesul la concursul Cheia MTB Challenge organizat de către Asociația pentru Dezvoltare Comunitară Zăganul în perioada 17-18 septembrie 2022. Tarifele variază în funcție de tipul de traseu ales și de perioada în care au loc înscrierile și plățile așa cum este prezentat aici.

Participanții care achită taxa sau care au beneficiat de reduceri la înscrieri de 100% sau 25% la tombolă sau la câștigarea unui loc pe podium la ediția precedentă se poate prezenta la startul concursului și este obligat să respecte regulamentul acestuia care poate fi consultat aici.

Comenzile sunt procesate în mod automat în momentul finalizării cu succes a acestora. Clientul este direcționat pe pagina de succes unde este informat că a fost plasată cu succes comanda unei înscrieri în concurs. Clientul primește un email de informare în termen de 48 de ore de la plasarea comenzii împreună cu toate datele comenzii acestuia și detaliile privind traseul ales dar și informații utile despre concurs. Totodată, plătitorii taxei de înscriere pot consulta aici pe website dacă sunt în lista de înscriși. Lista se actualizează o dată pe săptămână în perioada 1 aprilie – 10 septembrie 2022 și zilnic în perioada 11-17 septembrie 2022. Pentru mai multe detalii sau nelămuriri participanții ne pot contacta pe adresa de email inscriericheiamtb@gmail.com sau pentru urgențe la numărul de telefon 0758487990.

Nu suntem răspunzători pentru expedieri întârziate, pierderea, ștergerea, ne livrarea sau livrarea greșită a unei expedieri sau a unei părți din aceasta în cazul în care adresa de email a clientului nu a fost completată în mod corespunzător.