Recunoașterea traseelor Cheia MTB Ediția a VII-a va avea loc în zilele de 01-02 iulie 2023, iar aceasta se va desfășura pe 2 din traseele noastre, 1 munte  și Subcarpați Epic.

Din echipamentul obligatoriu nu trebuie să lipsească bicicletă MTB funcțională, cască, mănuși ciclism, camere de schimb și cheie/chei universale pentru depanare bicicletă.

Nu se asigură transport, mese sau cazare, participarea se face pe proprie răspundere, iar minorii pot veni doar însoțiți de un părinte.

Program:

 

1 iulie, sâmbătă
10:00 – Recunoașterea oficială a traseelor 1 munte (recomandată și pentru traseul 2 munți)

Se va ține  doar recunoașterea pentru traseul 1 munte deoarece aceasta conține peste 70% din traseul 2 munți, iar aceasta din urmă ar fi prea solicitantă pentru cei care doresc să participe doar la recunoaștere. Bucla lipsă de pe traseul 2 munți (munții Tătaru – Tabla Buții) se poate parcurge separat, nefiind nevoie de o recunoaștere oficială, aceasta fiind prezentă în toate edițiile Cheia MTB anterioare.

Recunoașterea oficiala a traseului mediu (1 munte): Punctul de întâlnire va fi Câmpul Ardelii (intrarea pe drumul forestier Valea Stânii) la ora 10:00. Se va pleca de la locul de start la ora 10:15 din Câmpul Ardelii în direcția: Triunghi- Valea Stânii- Boncuța – Strâmbu – Chirușca – Curmătura Stânii-Boncuța-Valea Stânii- retur spre Câmpul Ardelii.

locație punct de întâlnire:

 

2 iulie, duminică
10:00 – Recunoașterea oficială a Traseelor Subcarpați și Subcarpați Epic

Recunoașterea oficiala a celor două trasee. Punctul de întâlnire va fi in  Câmpul Ardelii (intrarea pe drumul forestier Valea Stânii) la ora 10:00 pentru ambele curse. Se va pleca de la locul de start din Câmpul Ardelii la ora 10:15  în direcția Triunghi- Buzoianu –  Schinda – sat Plăiețu și retur.

locație punct de întâlnire:

Înscriere participant recunoaștere